Naš istorijat

Restoran Olive nastavlja tradiciju prethodnog restorana „Pod Maslinom“ koji je na istom mjestu poslovao od sedamdesetih godina XX vijeka, kao najpopularnije mjesto okupljanja jugoslovenskog džet-seta.

Danas je to moderan restoran pristupačan svim gostima i otvoren tokom cijele godine, u kome se vrlo često možete susreti sa nekim od svjetski poznatih ličnosti iz svijeta glume, muzike, politike, biznisa…

Elegantan enterijer i dizajn

Restoran Olive je u poslednjih par godina kompletno renoviran i opremljen vrhunskim namještajem za potpuni užitak gostiju.

Dizajn enterijera restorana odražava autentičan jadranski i mediteranski ambijent. Čine ga aperitiv bar i sala kapaciteta 60 mjesta. Terasa restorana Olive ima tri nivoa i svaka nudi poseban doživljaj ovog nesvakidašnjeg primorskog ambijenta. Na njoj se udobno može smjestiti 250 gostiju.

Dječije igralište

Restoran Olive, osim nesvakidašnjeg ambijenta i vrhunskih specijaliteta mediteranske kuhinje nudi svojim gostima različite sadržaje poput dječijeg igrališta sa kućicama, toboganima, ljuljaškama i klackalicama za ugodan i veseo boravak naših najmlađih gostiju i na zadovoljstvo njihovih roditelja. Time je ovaj eksluzivni restoran zaokružio koncept mjesta popularnog, između ostalog, i za porodična druženja i gastronomske doživljaje.

Nedaleko od dječijeg igrališta nalazi se i teren za odbojku na pijesku, pa tako, oni koji vole sportske doživljaje, mogu, osim u moru i plivanju ili ronjenju, uživati u ovom, vrlo popularnom sportu.

Prijatna i profesionalna usluga

Naše profesionalno osoblje učiniće sve što je potrebno da se u restoranu Olive osjećate kao kod svoje kuće uživajući u vrhunskim jelima i pićima koje se kod nas pripremaju.

Rado ćemo izaći u susret svakom posebnom zahtjevu, bilo da se radi o manjim događajima ili većim porodičnim ili poslovnim proslavama.

Bogat izbor specijaliteta mediteranske i grčke kuhinje

Na meniju našeg restorana nalaze se specijaliteti crnogorske mediteranske kuhinje, specijaliteti internacionalne kuhinje, kao i specijaliteti grčke kuhinje, po čemu se restoran Olive izdvaja svojom ponudom u odnosu na bilo koji drugi restoran u Crnoj Gori.

Organizacija privatnih i poslovnih događaja

Bez razlike da li želite da u restoranu Olive organizujete intimno druženje, porodično slavlje ili poslovni sastanak na raspolaganju smo da Vaš poseban dan učinimo nezaboravnim.

Naši profesionalni organizatori sa velikim zadovoljstvom će učiniti da se osjećate ugodno i zadovoljno.

Utisci gostiju


  • Posmatrajući ove predivne predjele, ne može a da mi se ne otrgne misao,
    Bog se sigurno dobro zabavljao dok je pravio ovu ljepotu.

    - Stefan Mitrov Ljubiša